Escoles a València

Amb l’esdeveniment es pretén ajudar els estudiants que estan pensant a matricular-se en algun curs d’idiomes, ja siga a València o en l’estranger. En el festival, a través dels seus estands podran donar-se a conéixer i mostrar la seua oferta a les persones interessades.

Escoles d’idiomes a València

Aceicova

ACEICOVA (Associació de Centres d’Ensenyança d’Idiomes de la Comunitat Valenciana) es va fundar en 1983 i compta amb membres en: Castelló, València i Alacant. ”Más”

Alos Centro Europeo de Idiomas

British council

Educoway

Som Orientadors Vocacionals, ajudem als estudiants de forma personalitzada a triar els graus universitaris que més s’adapte a ells en diferents universitats estrangeres. Els ajudem a trobar carreres 100% subvencionades a Dinamarca, Suècia, Finlàndia, Holanda i UK on obtenen una gran qualitat educativa, impartida totalment en anglés, amb èmfasi en el desenrotllament de projectes, treballs en equip, en un ambient multicultural, col·laborant amb empreses i disfrutant de viatges d’estudi. També t’oferim intensius d’anglés en UK i a Irlanda.

Esic Idiomas

ESIC Business & Marketing School

INGLATERRA EN CASA

Instituto Native

Institut Native naix l’any 2012, convertint-se en referent a València com a centre especialitzat en l’ensenyança de la llengua i cultura xinesa. Som els únics de la Comunitat Valenciana a obtindre el certificat d’excel·lència atorgat per la seu central d’Espanya HANBAN / Institut Confuci per al nostre alumnat per la qualitat d’ensenyança, el qual es basa a aprendre a parlar, llegir i escriure basant-se en els caràcters i impartint-ho a grups reduïts (màxim 5 alumnes) .

Nathalie Language Experiences

TRINITY COLLEGE LONDON

Valencia Language Club

CoAcad, l’agència guanyadora d’enguany, ens Ajuda a portar esta escoles en el festival.

En la fira, les escoles t’oferixen un descompte addicional.