Escoles estrangeres

Aprendre idiomes estrangers s’ha convertit un important instrument per a la interacció a nivell social i representa una necessitat ineludible per als sers humans, ja que el nivell de desenrotllament aconseguit per les societats actuals, exigix el domini d’estos. I una de les millors maneres d’aprendre un idioma estranger és anar-se’n a viure en el país del el dit idioma.

Però a vegades és difícil obtindre informació de les institucions que oferixen estos cursos al trobar-se fora de València.

CoAcad pretén crear una trobada entre centres educatius i estudiants i pares, a fi de triar les millors acadèmies per als seus futurs estudis, on podran conéixer de primera mà més de 40 destins i començar a planejar la seua estada en l’estranger i, al mateix temps, divertir-se amb diferents activitats organitzades.

Escoles d’idiomes en l’estranger

CIEE

Estats Units
Fundada en 1947, CIEE és l’organització d’intercanvi i estudi intercultural, sense ànim de lucre més gran i antiga d’EE. UU. Ella servix a més de 40,000 estudiants internacionals d’intercanvi cada any. CIEE recolza intercanvis amb més de 120 països i nacionalitats a través del nostre programa d’escola secundària. Assistir a l’escola secundària en els EE. UU. És l’aventura de la vida i una oportunitat educativa incomparable. Unix-te a nosaltres!

Dublin City University

Irlanda
Dublin City University

Dublin City University és una de les principals universitats d’Irlanda. La Universitat oferix una base segura i amigable per als estudiants. DCU opera com una institució educativa múltiple, i oferix als estudiants l’oportunitat d’un entorn universitari. La nostra escola d’idiomes rep estudiants de més de 80 països i s’amb el temps ha guanyat una reputació d’excel·lència en l’ensenyança de l’idioma inglés..

Education Centre of Australia

Austràlia
Education Centre of Austràlia (ECA) és un centre educatiu modern i dinàmic amb campus en el cor de Sydney, Melbourne i Brisbane. Impartim una gran varietat de cursos d’anglés, cursos de formació professional (certificats, diplomes i diplomes avançats) , així com carreres universitàries, estudis de postgrau i pràctiques professionals. Oferim a estudiants de tot el món l’oportunitat d’estudiar, viure i guanyar experiència laboral a Austràlia, prioritzant sempre la innovació i l’excel·lència.

Ecole Chantemerle

Living Learning English

Regne Unit, Espanya, Classes privada en el món
Living Learning English és una organització d’allotjament en anglés que s’especialitza en l’ensenyança d’idiomes d’alta qualitat d’1: 1 o 2: 1 en la llar del professor. Tenim tot rang d’estudiants des d’estudiants d’escoles o universitats que necessiten anglés per als seus estudis, fins a executius d’empreses que necessiten aprendre anglés ràpidament per al seu treball. Comptem amb mestres cuidadosament triats, ”Más”

Lonsdale Institute

Austràlia

Language Studies International

Regne Unit, Austràlia, Nova Zelanda, Estats Units, Canadà

LVC london School of English

Regne Unit
Nascuda en 2010, l’objectiu principal de la nostra escola és oferir experiències lingüístiques inoblidables a estudiants internacionals que volen millorar el seu anglés i disfrutar mentres aprenen. ”Más”

MAXIMO NIVEL

Estats Units, Llatí Amèrica
Language Plus / Máximo Nivell té 5 meravellosos instituts als Estats Units i Amèrica Llatina. Els nostres programes inclouen: Programa d’Anglés Intensiu (IEP) , Programes d’Anglés Personalitzats, Voluntari en l’Estranger, pràctiques Internacionals, Certificació TEFL, així com diversos programes d’aventura i cultura per als estudiants. També organitza cursos curts i programes semestrals amb universitats i escoles secundàries.

Purley Language College

Regne Unit
Purley Language College és una acadèmia d’anglés acreditada pel British Council en el sud de Londres, en el districte londinenc de Croydon, prop de Wimbledon ”Más”

CoAcad

Escoles d'idiomes en el món

Si vols que t’atenguen bé, pots agafar una cita amb unes quantes escoles. Estaran esperant-te!


CIEE: Estados unidosDublin City University: IrlandaECA: AustraliaEmbassy: Australia, Nueva Zelanda, Reino Unido, Estados Unidos, CanadáLiving learning: Reino unidoLonsdale Institute: AustraliaLanguage studies internacional: Reino Unido, Australia, Nueva Zelanda, Estados Unidos, CanadáLVC london School of English: Reino unidoMAXIMO NIVEL: Estados unidos, América LatinaPurley: Reino unido

CoAcad, l’agència guanyadora d’enguany, ens Ajuda a portar esta escoles en el festival.

En la fira, les escoles t’oferixen un descompte addicional.